Informații despre Armeanca Residence

Ansamblul Armeanca Residence este amplasat in Targu Jiu, strada Victoriei, in zona supermarket-ului Lidl si va fi dezvoltat pe o suprafata totala de teren de 1362 mp.
Proiect cu arhitectura deosebita care iti creeaza confortul de care ai nevoie, îmbina perfect avantajele locuirii la bloc cu cele ale traiului la casă, într-un mix de excepție, dedicat tinerilor și nu numai, familiilor și tuturor celor ce își doresc un cămin călduros, într-un spațiu civilizat și un ambient modern și practic.
Accesul in complex se face din strada principala, iar securitatea si intimitatea locuitorilor este asigurata de un gard perimetral pe toata suprafata ansamblului.
Apartamentele au o compartimentare optima, cu spații largi, practice și adaptate nevoilor pe care le deservesc si se desfasoara pe suprafete utile intre 40.97 mp si 75.85 mp, in functie de numarul de camere: una, doua sau trei.
Complexul este format din 16 apartamente, cate 4 apartamente pe nivel, dispuse pe P+3E, care beneficiaza atat de spatiile comune, teren, cat si de parcare individuala.
Toate aceste condiții enumerate mai sus sunt căutate de oameni ca și tine: dornici de civilizație, de curățenie, de o locuință cu adevărat perfectă. Așadar, ai garanția faptului că te vei bucura de vecini de calitate, care vor forma o comunitate frumoasă, în care să te simți așa cum trebuie: ca acasă!

Poziționare pe hartă

0737 800 000