Informații despre Bicaz Residence

BICAZ RESIDENCE

Bicaz Residence este un ansamblu de top al orașului Târgu Jiu, îmbinând perfect avantajele locuirii la bloc cu cele ale traiului la casă, într-un mix de excepție, dedicat tinerilor și nu numai, familiilor și tuturor celor ce își doresc un cămin călduros, într-un spațiu civilizat și un ambient modern și practic.
Complexul Bicaz Residence este format din 6 blocuri cu garsoniere, apartamente de două și trei camere, proiectate și gândite cu atenție la toate detaliile și dorințele tale. Cum știm asta?
Am făcut o listă cu ceea ce-ți dorești de la locuința ta:

Poziție avantajoasă față de centrele de interes ale orașului
Probabil că în căutarea locuinței perfecte pentru tine, ai fost deseori dezamăgit de ceea ce înțeleg agențiile prin „aproape de punctele principale ale orașului”. Ei bine, te poți opri din căutări, căci Bicaz Residence chiar se află foarte aproape de zona ultracentrală, având, astfel, acces facil la instituțiile principale și la zonele cele mai importante din Târgu Jiu. Fă-ne o vizită și te vei convinge!

Spații mari, gândite pentru confort suprem
Știm că nu e suficient ca locuința să aibă o suprafață mare, ci și să fie gândită și compartimentată optim, cu spații largi, practice și adaptate nevoilor pe care le deservesc. Tocmai de aceea, apartamentele din cadrul Bicaz Residence sunt complet decomandate și se desfășoară pe suprafețe utile între 36 mp și 90 mp, în funcție de numărul de camere, după necesitățile și perspectivele tale de viitor. Camerele de zi mari, care ajung până la 30 mp, precum și băile și bucătăriile spațioase sunt doar câteva dintre detaliile care susțin că Bicaz Residence aduce confortul traiului la casă într-un apartament!

Finisaje deosebite și de calitate
Bicaz Residence se deosebește pe piață cu o investiție garantată pe termen lung, făcută special pentru tine. Cele 6 blocuri în regim de înălțime P+3, respectiv P+4, au parte de cele mai calitative materiale, dotări și finisaje, care nu vor necesita noi investiții din partea ta: izolație termică și centrale termice Viessmann, instalații îngropate în pereți pentru un aspect cât mai curat și plăcut, tâmplărie PVC Salamander (nuanța Wenge), pereți zidiți din cărămidă și o casă a scării cu finisaje moderne.

Spații verzi și locuri de parcare
Se spune că interiorul e important. Ei bine, pentru noi contează atât interiorul, cât și exteriorul, căruia i-am acordat, de asemenea, o atenție deosebită: vei avea propriul loc de parcare, precum și spații verzi în imediata apropiere a blocului, astfel încât chiar și împrejurimile să-ți ofere în totalitate acel sentiment prietenos de „acasă”. Spațiile comerciale de la parterul blocurilor vor deservi și micile nevoi necesare în preajma casei!

Mai multă civilizație și curățenie
Toate aceste condiții enumerate mai sus sunt căutate de oameni ca și tine: dornici de civilizație, de curățenie, de o locuință cu adevărat perfectă. Așadar, ai garanția faptului că te vei bucura de vecini de calitate, care vor forma o comunitate frumoasă, în care să te simți așa cum trebuie: ca acasă!
Bicaz Residence bifează cu brio toate aceste condiții, transformându-se cu adevărat într-o locuință fără cusur!
Contactează-ne pentru a afla cum poți obține imobilul visurilor tale și pentru mai multe detalii despre construcție.

Poziționare pe hartă

0737 800 000