Informații despre Infinity Residence

INFINITY RESIDENCE, situat pe Strada Tudor Vladimirescu nr. 88, vine în întâmpinarea dorințelor tale cu un ansamblu rezidențial menit să îți asigure tot confortul necesar. Blocul este construit respectând toate standardele europene de siguranță.

Dacă ești în căutarea unei locuințe noi pentru tine și familia ta, în Ansamblul Rezidențial Infinity găsești de vânzare garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, cu suprafețe diverse, compartimentări eficiente și prețuri avantajoase.
Indiferent de nevoile tale de spațiu sau de bugetul alocat achiziționarii unei locuințe noi, suntem siguri că vei găsi casa potrivită.
Oferim, de asemenea, posibilitatea de a-ți personaliza locuința prin alegerea finisajelor dintr-o gamă variată pusă la dispoziție de furnizorii cu care se colaborează.

Achizitionarea unui apartament nou într-un ansamblu rezidențial îți permite să economești bani și timp. Nu trebuie să repari, să renovezi, să modifici! Tot ce ai de făcut e să te relaxezi și să te bucuri de o casă NOUĂ care este cu adevarat a ta!

Facilităţi proiect:
- izolaţie exterioară cu polistiren de 10 cm
- cărămidă porotherm (interior şi exterior)
- centrală proprie
- încălzire prin pardoseală
- contorizare proprie pentru utilităţi 
- interfon
- finisaje interioare la alegere incluse in preţ 
- tâmplărie pvc cu ferestre mari tripan, ceea ce creează spații luminoase
- tavane înalte

Pentru a putea rezerva un apartament, se percepe un avans de minim 10% din preţul de tranzacţionare, urmând ca diferenţa să se achite până la finalizarea proiectului, septembrie 2021.

Noi ți-am construit o casă, te așteptăm să o transformi în acasă!

Pentru mai multe informațtii și detalii suplimentare despre oferta noastră pentru apartamente de vânzare sau pentru a stabili o programare, te rugam să ne contactezi!

Poziționare pe hartă

0737 800 000