Informații despre Paris Residence

Paris Residence  este format dintr-un ansamblu nou localizat în zonă centrală,  pe  strada Comuna din Paris, cu regim de înălțime P+4.  un numar de  aproximativ 20 de apartamente cu 2 camere.

Noul proiect imobiliar îți oferă un cămin intim și un trai liniștit așa cum ai visat, fiind un pas înainte în planurile tale de viitor, reprezentând niște ansambluri rezidențiale cochete, intime și aerisite, adaptate realitații pieții imobiliare.

Pe lângă siguranța și avantajul locuirii într-o comunitate restrânsă și omogenă, într-o zonă rezidențială în plină dezvoltare, imobilele beneficiază de toate utilitățile proprii unui oraș: apă curentă, canalizare, gaze naturale, drumuri asfaltate, iluminat stradal, acces rapid la numeroase mijloace de transport în comun.

Imobilele ce compun ansamblurile rezidențiale sunt clădite pe structură de BCA, izolate termic cu polistiren expandat grafitat Baumit Protherm Plus, grosime 8 cm, culoare gri antracit având densitate EPS 80, care are o eficiență termică ridicată.

Ansamblul beneficiază de locuri de parcare pentru fiecare imobil în parte, iar termenul de livrare pentru imobile este anul 2021.

În viziunea Paris Residence, adevăratul confort înseamnă mai mult decât relaxare fizica și o estetică plăcută. Pentru a fi autentic, acesta trebuie să aibă la bază un sentiment de siguranță.  Mai ales cand vorbim despre casa ta, a copiilor tăi, a nepoților tăi sau chiar a stranepoților tăi. În locul pe care îl numești al tău, trebuie să poți savura din plin prezentul, dar și să ai certitudinea unui viitor sigur. Să știi că orice s-ar întâmpla, vei avea întotdeauna un loc pe care să îl numești acasă. Noi știm că te gândești mult la viitorul tău, iar curând vei lua una dintre cele mai importante decizii din viața ta. Vrem să te asiguri că va fi una inspirata. Iți vom sta alături și te vom antrena să observi detaliile care fac diferența. Iți vom pune la dispoziție întreaga noastră experiență  ca sa întelegi de ce o locuință de calitate este una dintre cele mai valoroase investiții pe care le poti face. Atunci când calitatea nu cunoaște compromis, ai garanția unei alegeri inteligente.

Paris Residence pune clientul pe primul plan și atunci calitatea este principala preocupare, oferind locuințe confortabile, sigure și eficient compartimentate. Cu o experiență în spate, cu aceeași formulă a calitații, continuam pe același drum, construim, promovăm și vindem apartamente pentru oameni inspirați.

Seriozitatea de care am dat dovadă de-a lungul timpului, calitatea produsului finit, precum și calitatea produselor oferite au făcut ca, produsele oferite, să se diferențieze într-o piața în continuuă ascensiune.

Felul în care am prezentat produsul, modalitățile de observare a  celor mai importante elemente de recunoaștere a calitații produsului, într-un cuvânt transparența de care am dat dovadă, au facut ca produsul creat să fie recomandat și implicit căutat de către client.

Finisaje și dotări imobile:

-  Centrală termică Ariston prin condensație

-  Calorifere 

-   Parchet laminat pentru trafic intens, grosime minim 10 mm, culoare gri

-  Gresie și faianță 

-  Uși interioare culoare albă sau wenge

-  Ușa intrare metalică

-  Tâmplărie Salamander culoare gri antracit cu  geam termopan tripan

-  Feronerie Roto care garantează utilizarea îndelungată a ferestrei

-  Instalație electrică completă din cupru

-   Instalație sanitara și termica

-  Șapă autonivelantă

-  Contorizare individuala a consumului de gaz , curent electric , apă

Construcție și spații comune

-  Arhitectură modernă

-  Construcție  pe cadre din beton armat cu BCA Ytong  care oferă  locuiței cel mai  înalt nivel de izolare termică și fonică

-  Fațadă placată cu sistem polistiren  grafitat Baumit Protherm Plus

-  Tencuială decorativă 

-  Gresie pe holuri și casa scării

-  Spații verzi și locuri de parcare pe 70% din suprafața terenului

-  Acoperiș din tablă

-  Sisteme de scurgere metalice pătrate, culoare gri antracit

-  Balustradă din fier forjat

-  Compartimentare decomandată

-  Rezistență la grad seismic ridicat

Apartamentele se predau complet finisate.

Materialele folosite sunt de  calitate și sunt conforme cu normele europene în vigoare.

Toate apartamentele sunt decomandate, cu bucătăria închisă şi dispun de suprafeţe generoase.

Locuinţele sunt gândite astfel încât să se adapteze nevoilor oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii şi finisajele executate.

Modalitate de plata

Cash – plata integrala, avans 20 %

Credit Prima Casa, avans 20 %

Credit Ipotecar, avans 20 %

Rate la dezvoltator, avans 30 %

Esti interesat de achiziționarea unui imobil în noul  proiect Paris Residence?

Vă așteptăm la vizionare!

Poziționare pe hartă

0737 800 000