Informații despre Sadoveanu Residence

Locație

 

Sadoveanu Residence are o localizare de excepție și extrem de confortabilă în zona de sud a orașului, pe strada Mihail Sadoveanu, în apropierea străzii Victoriei.
Fiind amplasat într-o zonă ecologic curată, complexul locativ „Sadoveanu” beneficiază de toate facilitățile orașului la nemijlocita apropiere, precum și de parcuri și multe zone verzi. Se învecinează cu școli, licee și cu alte puncte de interes din zonă precum oficiu poștal, restaurante, baruri, supermarket-uri, instituţii bancare și financiare etc.
 

Trafic și distanțe până la punctele de interes

 

Sadoveanu Residence are o amplasare ferită de zgomotul străzilor principale, dar totodată în apropiere de toate facilitățile urbane și de stațiile de transport în comun cu troleibuze, autobuze și o mulțime de rute de maxi taxi. De la clădire până în centrul orașului se ajunge foarte ușor în cel mult 4 minute cu transport personal. Piața 9 Mai se află la doar 300 m, Mall Shopping City la o distanță de 1 km,  Gara și Autogara la 1 km, iar Piața Centrală se găsește la 1,2 km.
 

Descrierea complexului

 

Pentru că am înţeles nevoia clienților, am decis să ne extindem activitatea și în zona de Sud a orașului, unde începem un nou capitol, cu cel mai așteptat proiect rezidențial din această zonă.
Sadoveanu Residence este un proiect poziționat într-o zonă excelentă, aflată într-o continuă dezvoltare. Aceasta zonă a devenit tot mai atractivă, datorită existenţei Shopping City.
Regimul de înălțime al clădirii este proiectat cu parter, 2 etaje și mansardă. Arhitectura mansardei este realizată la fel ca etajele inferioare, cu înălțimea camerelor de 2,65 cm, astfel beneficiind de același grad de lumină în toate imobilele, iar peste aceasta o să fie turnată placă, izolație termică și acoperiș din tablă.
Clădirea are o rezistență seismică ridicată, o astfel de rezistență sporită este asigurată imobilului de către structura durabilă pe cadre, iar pereții sunt construiți din BCA Ytong cu o grosime de 30 cm. Din exterior clădirea locativă dispune de un sistem de izolație termică efectuat din polistiren expandat grafitat, culoare gri antracit având densitate EPS 80, care are o eficiență termică ridicată. Fațada cladirii este dotată cu cornișe decorative și este finisată cu tencuială minerală.
Proiectul va cuprinde un nr. total de 22 imobile, din care 15 Apartamente cu 2 camere și 7 garsoniere, cu o singură scară locativă. Amplasarea locuințelor pe nivel este bine gândită, 4 apartamente cu 2 camere având suprafața totală utilă cuprinsă între 53 mp și 58 mp și 2 garsoniere cu suprafată totală utilă de 31 mp, pentru a oferi locatarilor confort, liniște și intimitate. Proiectul urmează să fie finalizat în luna decembrie a anului 2022, iar proprietarii vor putea să se mute în noile locuințe începând cu luna aprilie a anului 2023.
Dezvoltatorul are în derulare, în momentul de față, două proiecte rezidențiale, proiectul Natura Residence si Paris Residence pe plan local.
 

Finisaje şi dotări imobil

 

-   Centrală termică în condensație
-   Calorifere
-   Parchet laminat pentru trafic intens, culoare gri
-  Gresie și faianță
-  Tencuială interior pe bază de ipsos
-  Uși interioare culoare albă sau wenge
-  Ușă intrare metalică
-  Tâmplărie Salamander culoare gri antracit cu geam termopan tripan
-  Feronerie Roto care garantează utilizarea îndelungată a ferestrei
-  Instalație electrică completă din cupru
-  Instalație sanitară
-  Instalație termică din cupru
-  Contorizare individuală a consumului de gaz, curent electric, apă
 

Amenajarea complexului

 

-  Arhitectură modernă
- Construcție  pe cadre din beton armat cu BCA Ytong   care oferă  locuinței cel mai  înalt nivel   de rezistență, izolare termică și fonică
-  Fațadă placată cu sistem polistiren
-  Tencuială decorativă
-  Gresie pe holuri și casa scării
-  Spații verzi și locuri de parcare pe 70% din suprafața terenului
-  Acoperiș din tablă
-  Sisteme de scurgere metalice pătrate, culoare gri antracit
-  Balustradă din fier forjat
-  Compartimentare decomandată
-  Rezistență la grad seismic ridicat
-  Loc de parcare inclus
 

Modalitate de plată

 

Cash – plata integrală, avans 20%
Credit Prima Casă, avans 20%
Credit Ipotecar, avans 20%
Rate la dezvoltator, avans 30%
REDUCERE 5% - plata integrală la precontract
 
Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă invităm să sunați pentru a stabili o vizionare și pentru a vă convinge că este locuința pe care o căutați de mult!

 

Poziționare pe hartă

0737 800 000