Informații despre Smart City Residence

Situat pe Calea Eroilor, Smart City Residence beneficiază de o poziție privilegiată cu acces facil la zona pietonală. Noul proiect este soluția ideală atât pentru familia dumneavoastră cât și pentru investiție personală.

Decizia de a-ți cumpăra o casă este una dintre cele mai importante pe care le poți lua în viață. Mai mult decât atât, casa trebuie să respecte o serie întreagă de criterii - poziționare bună, standarde de calitate și siguranță, posibilitatea de a o decora după gusturile și nevoile tale.

 Facilitățile, accesibilitatea și ambientul sunt elementele care asigură materializarea viziunii noului proiect.

Cu toții ne dorim să ajungem ușor în locurile care contează pentru noi. Dacă îți iei o locuință din cadrul proiectului Smart City poți porni oricând fără griji la drum - ești aproape de toate punctele de interes ale orasului.

Dacă vrei să ai tot ce îți trebuie la îndemână și să fii în mijlocul acțiunii, este locul potrivit pentru tine. Vei avea în apropiere parcuri, școli, restaurante, instituții culturale, fiind mereu în mijlocul unei zone dezvoltate.

Smart City Residence reprezinta o gama de 6 apartamente concepute pentru confortul dumneavoastra, cu un regim de inaltime D+P+2, având compartimentări moderne și suprafețe cuprinse între 45.42 mp fara balcon, 48.12 mp cu balcon de 2.70 mp și 50.42 mp cu balcon de 5 mp.

Un apartament cu 2 camere? Comod și ușor de întreținut - prin urmare, alegerea potrivită pentru cei care vor să se bucure de intimitate și spațiu în același timp.

Ansamblul dispune de următoarele facilități:

-spații verzi amenajate 

- terase cu suprafețe de până la 5 mp

- gresie, faianță, parchet laminat

- încălzire prin centrale termice individuale în condensație  

- tâmplărie pvc cu geamuri termopan nuanță gri antracit

- în prețul de vânzare este inclus și un loc de parcare subteran

Apartamentele se predau la cheie, beneficiind de finisaje complete și moderne, acestea fiind construite din cărămidă cu structură pe cadre.

Stadiu imobil: în construcţie

Termen de finalizare: decembrie 2022

Modalitate de plată:

Cash – plată integrală, avans 20 %

Credit Prima Casă/Ipotecar, avans 20 %

 

Facilități - Smart City Residence

Facilități

Spații verzi
Parcare subterană
Acces facil mijloace de transport
Magazine
Iluminare stradală

Finisaje

Izolaţie exterioară
Parchet
Glet
Lavabilă
Sticlă decorativă
Gresie
Faianţă

Utilităţi

Curent Electric
Apă curentă
Canalizare
Gaze naturale
Internet
Cablu Tv
Drum asfaltat
0737 800 000