Informații despre Summer Residence

Complexul Summer Residence este amplasat in strada Verii, Numarul 6 , in zona Prelungirea Ghencea si va fi dezvoltat pe o suprafata totala de 7407 mp (3907 mp Faza 1 si 3500 mp Faza 2)

Pentru a facilita accesul in complex acesta este prevazut cu doua puncte de acces, unul din strada Verii, iar celalalt din strada Primaverii. Securitatea si intimitatea locuitorilor este asigurata de un gard perimetral pe toata suprafata ansamblului, accesul facandu-se cu ajutorul a doua bariere automatizate. Complexul este format din 12 case cuplate , 2 cate 2, dispuse pe P+1E, ce totalizeaza un numar de 24 locuinte care beneficiaza atat de spatiile comune cat si de teren individual.

Casele beneficiaza de cate 2 locuri de parcare in curte si parcare privata pentru vizitatori la intrare in complex. AMPLASARE: Complexul Summer Residence este amplasat in partea de Vest a Bucurestiului, intr-o zona rezidentiala cu un ritm alert de dezvoltare. Este situat la 10 minute de Parcul Moghioros si 15 minute de Afi Palace Cotroceni.

Zona RATB pune la dispozitie foarte multe linii de transport care fac legatura cu aproape orice zona a Bucurestiului. In viitorul apropiat zona o sa beneficieze si de tronsonul de metrou Drumul Taberei in zona Raul Doamnei.

0737 800 000