Agentia DOMINA IMOBILIARE ofera spre inchiriere Vila 4****, situata in Statiunea Montana Ranca

Descriere proprietate

Agentia DOMINA IMOBILIARE ofera spre inchiriere Vila 4****, situata in Statiunea Montana Ranca.

Pe Soseaua Zeilor (Transalpina), la intrarea in statiunea montana Ranca, venind dinspre Novaci, veti gasi intr-un cadru mirific Pensiunea Casa Ancutei, de 4****, probabil una dintre cele mai frumoase din tara.

Eleganta, stilul, rafinamentul, caldura si atmosfera relaxanta o recomanda celor ce vor sa-si petreaca o vacanta de neuitat, un weekend sau o sesiune de team-building.

Pensiunea dispune de 8 camere duble si un apartament, terasa-restaurant, terasa in aer liber, loc de joaca pentru copii, parcare, sauna, sala de sport in care se pot juca tenis de masa si biliard, alaturi de alte jocuri de societate (remi, sah, table, carti, darts) si de un solid leagan din lemn amplasat in mijocul naturii care va va purta intr-o alta lume avand in fata ochilor privelistile absolut incantatoare ale Muntilor Parang.

Accesul la informatii este asigurat atat de catre biblioteca pensiunii, cat si de catre conexiunea la Internet prin wireless.

Pensiunea Casa Ancutei colaboreaza cu firme specializate si programe de team-building, paintball, inchirieri ATV, tiroliana, rafting, offroad, drumetii.

Va asteptam sa petreceti clipe de neuitat!

Pret: 150 lei/camera.

Pentru mai multe informatii sunati la nr. de tel.: 0752/155.254

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

0730120900