Vânzare apartament 3 camere, situat în Târgu Jiu, strada Revoluției

Descriere proprietate

Propunem spre achiziție apartament 3 camere transformat in 4 camere, amplasat într-o locație foarte bună, în zona Shopping City Târgu Jiu, strada Revoluției.

Apartamentul dispune de o suprafață totală de 104 mp, poziționat la parterul unui imobil cu patru niveluri și este structurat pe două niveluri cu scară interioara, având următoarea compartimentare:

Primul nivel dispune de living foarte spațios cu loc de luat masa, două dormitoare, două grupuri sanitare, hol și un balcon de  18 mp.

Al doilea nivel este compus din bucătăria spațioasă, echipată complet cu mobilier și electrocasnice de calitate superioară și un spațiu pentru depozitare.

Apartamentul a fost renovat în totalitate, s-a acordat o mare atenție amenajărilor, astfel noul proprietar se va bucura de o investiție sigură!

Beneficiază de finisaje moderne precum: gresie, faianță, parchet din lemn natural, parchet laminat, ușă metalică, izolație exterioară. Confortul termic este asigurat de centrala termică cu instalatie îngropată pentru un aspect cât mai plăcut și ferestrele PVC cu geam termopan și rulouri exterioare.

Apartamentul se predă parțial mobilat și utilat, inclusiv loc de parcare, iar la achiziția acestuia, NU se percepe comision la cumpărător!