Apartament de vanzare situat in Tg-Jiu (zona ultracentrala)

Descriere proprietate

Situat in Targu Jiu (zona Ultracentrala), acest apartament cochet de trei camere va ofera tot confortul pe care il doriti pentru familia dumneavoastra !

Apartamentul are suprafata utila 80 mp si este situat la etajul 5. Este decomandat si include trei camere, un hol, un grup sanitar, o bucatarie.

Holul de intrare, placat cu gresie, dispune de spatii generoase de depozitare. Din hol puteti intra in livingul cochet, intens luminat. Livingul comunica direct cu bucataria deschisa, care este complet mobilata si utilata.

Dormitorul matrimonial, dispune de optiuni multiple de depozitare. Al doilea dormitor, mai mic, poate deveni o camera pentru copii sau un birou. Grupul sanitar este finisat cu materiale de buna calitate si este dotat cu o cada.

Confortul termic este asigurat de ferestrele de tip termopan. Apartamentul este legat la cablu tv si internet. Tamplaria exterioara este din pvc cu geam termopan, iar cladirea dispune de lift.

Imobilul este situat in centrul orasului Targu Jiu, pe Calea Eroilor. In imediata apropiere se gasesc spatii comerciale diverse, scoli si gradinite, Institutii Bancare, restaurante, centre fitness, spitale publice, etc.

Apartamentul este oferit spre vanzare la pretul de 65.000 euro, negociabil.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

0730120900