Închiriere apartament 3 camere în Ansamblul Citta Residențial Park, Sector 2, București

Descriere proprietate

Acest apartament se află în ansamblul Citta Residential Park, beneficiind de imediata proximitate a Mega Mall-ului, unde regăsesti restaurante, cafenele, supermaket-uri, piețe, parcuri, instituții de învătământ, Arena Națională, Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, Lacul Fundeni, mijloace de transport, etc.

Apartamentul are suprafață utilă totală de 76.95 mp și se regăsește la etajul 1 al unei cladiri de 11 niveluri ce datează din anul 2018. Este semidecomandat și deține 3 camere, 2 grupuri sanitare, o bucătărie închisă și un balcon deschis unde te poți relaxa în aer liber.

Din holul de intrare, puteți trece spre toate elementele apartamentului. Intreg spațiul se prezintă în perfectă stare, finisajele fiind de bună calitate.

Livingul are doua zone distincte, zona de relaxare unde se află o canapea cu tv și zona de dinning, unde se află o masă cu scaune. Din living, treceți spre un hol care duce către dormitoare și baie. Tot în această zonă, veți regăsi și un spațiu de depozitare. Grupurile sanitare sunt finisate cu obiecte sanitare, gresie si faianță de calitate. Bucataria închisă este complet mobilată și utilată cu electrocasnice incorporabile: mașină de spălat vase, mașină de spălat haine, plită, cuptor electric, hotă telescopică, cuptor cu microunde.

Aerul condiționat asigură confortul termic în timpul verii și este de tip climă. Pentru masina dvs există un loc de parcare rezervat la subsolul blocului.
Ansamblul beneficiază de spații verzi comune, locuri de joacă pentru copii, spații comerciale, în incinta securizată și monitorizată a complexului.