Închiriere HALĂ + TEREN 6000 mp, Bld. Ecaterina Teodoroiu Târgu Jiu.

Descriere proprietate

Propunem spre  închiriere o proprietate multifuncțională situată în Târgu Jiu, Bld. Ecaterina Teodoroiu, în apropierea nodului rutier (cu legături spre Petroșani, Vâlcea, Craiova).

Zona este foarte bine cotată din punct de vedere al dezvoltării comerciale/rezidențiale, fiind localizată lângă proprietăți cu potențial economic. 

Proprietatea oferă numeroase beneficii urmând ca noi să vă prezentăm doar o parte din ele:

  • Terenul este împrejmuit și dispune de o suprafață totală de 6.000 m.p., cu front stradal de 21 m.l., iar accesul se poate face din ambele sensuri de mers ale bulevardului "Ecaterina Teodoroiu".
  • Hala de depozitare sau producție, cu birouri, are o suprafață construită la sol de 258 m.p., cu platformă betonată, fiind construită din BCA și panouri tip sandwich.
  • Imobilul deține toate branșamentele funcționale: curent trifazic, gaze, apă, canalizare.
  • Se pretează pentru orice tip de activitate de producție și depozitare.
  • Terenul, cu o suprafață generoasă și cu deschidere mare la stradă, este o investiție foarte bună deoarece se pretează pentru orice tip de activitate, inclusiv pentru construcții rezidențiale.
  • Situație juridică: Terenul prezintă cadastru și intabulare în cartea funciară.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați sau vă așteptăm la sediul agenției din strada Tudor Vladimirescu, nr. 48.


Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

0763662422