0737.800.000

Oportunitate excelenta!!! Birouri de inchiriat Victoria Office Center

Proprietate reprezentata exclusiv de agentia Domina Imobiliare
Salveaza oferta
  • Tip tranzactie Inchiriere
  • Pret 200 EUR / luna
  • Suprafata utila 1200 m2
  • Niveluri imobil P+2E
  • An constructie 2018
  • ID oferta 2004
  • Locatie Targu Jiu, jud. Gorj
  • Strada Victoriei

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE propune spre inchiriere spatii birouri situate in Targu Jiu, strada Victoriei, (zona de interes cu potential ridicat).

Spatiile se afla la etajul 1 si etajul 2 intr-o cladire nou construita, cu regim de inaltime P+2, dispunand de o suprafata totala de 1.200 mp (600 mp/etaj 1 si 600 mp/etaj 2).

Complexul Victoria Office Center urmeaza sa fie finalizat pana in luna Martie 2019, la parterul acestuia regasindu-se supermarketul Carrefour.
Cladirea o sa fie bine structurata si compartimentata, completa din punct de vedere al elementelor de design si utilitati, cu finisaje si dotari de calitate. Pentru un acces facil, cladirea va beneficia de lift, astfel accesul in interiorul cladirii facandu-se pe doua cai, atat pe scara interioara cat si cu liftul.
Accesibilitatea este foarte bună, zona fiind bine conectată cu restul orașului și este ideală pentru desfasurarea oricaror activitati de birou: firme de IT, contabilitate, asigurari, consultanta, etc.

Complexul Victoria Office Center beneficiaza de expunere stradala si vizibilitate maxima, locatia fiind si usor de identificat, cu locuri de parcare pentru fiecare spatiu.
In vecinatate se gasesc restaurante, supermarketuri, filiale de banci si institutii publice.

Birourile se pot inchiria impreuna sau separat oferind astfel posibilitatea noilor chiriasi sa le mobileze si sa le amenajeze in concordanta cu activitatea ce va fi desfasurata, cu suprafete cuprinse intre 15 mp - 50 mp, incepand de la suma de 200 Euro cu utilitati incluse, in functie de suprafata, etaj, finisaje etc.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz
Centrala proprie
Calorifere
Aer conditionat

Finisaje

Geam termopan
Izolatie exterior
Parchet
Gresie

Dotari

Apometre
Contor caldura
Sistem de alarma
Targu Jiu, jud. Gorj, str. Victoriei

Propune pret

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare spatiu birou de inchiriat, spatiu birou de inchiriat Targu Jiu, spatiu birou Domina Imobiliare, oferta spatiu birou.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
200 EUR / luna
Vreti sa urmariti pretul?

Vreti sa afle si prietenii dvs. de aceasta oferta?

Contacteaza agent
agent imobiliar

Ruben Draghici

0730.120.900
sau trimiteti un mesaj

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,66 RON
1 USD = 4,11 RON
actualizat la 13.12.2018 17:25
Domina Imobiliare
Targu Jiu, Tudor Vladimirescu Nr. 48 Targu Jiu, Romania
0737800000