Oportunitate excelentă!!! Birouri de închiriat Victoria Office Center

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE propune spre închiriere spații birouri situate în Târgu Jiu, strada Victoriei, (zonă de interes cu potențial ridicat).

Spațiile se află la etajul 1 și etajul 2 într-o clădire nou construită, cu regim de înălțime P+2, dispunând de o suprafață totală de 1.200 mp (600 mp/etaj 1 și 600 mp/etaj 2).
 
Clădirea este bine structurată și compartimentată. Pentru un acces facil, clădirea va beneficia de lift, astfel accesul în interiorul clădirii făcându-se pe două căi, atât pe scara interioară cât și cu liftul.
Accesibilitatea este foarte bună, zona fiind bine conectată cu restul orașului și este ideală pentru desfășurarea oricăror activități de birou: firme de IT, contabilitate, asigurări, consultanță, etc.

Complexul Victoria Office Center beneficiază de expunere stradală și vizibilitate maximă, locația fiind și ușor de identificat, cu locuri de parcare pentru fiecare spațiu.
În vecinătate se găsesc restaurante, supermarketuri, filiale de bănci și instituții publice.

Birourile se pot închiria împreună sau separat oferind astfel posibilitatea noilor chiriași să le mobileze și să le amenajeze în concordanță cu activitatea ce va fi desfășurată, cu suprafețe cuprinse între 15 mp - 50 mp, începând de la suma de 200 Euro (13 euro/mp) cu utilități incluse, în funcție de suprafață, etaj, finisaje etc.