Închiriere spațiu comercial, situat în Târgu Jiu, strada Nicolae Titulescu

Descriere proprietate

Vă propunem spre închiriere spațiu comercial situat în Târgu Jiu, strada Nicolae Titulescu, în proximitatea Colegiului Național Spiru Haret și a Casei Tineretului.

Spațiul se află la parterul unui imobil cu 4 etaje, are o suprafață totală utilă de 47 mp și este compartimentat astfel: o sală de recepție, trei încăperi ce pot fi recompartimentate în funcție de necesități, un hol și un grup sanitar.

Dotările spațiului prezintă finisaje moderne, aer condiționat, fototapet, tâmplărie pvc cu geam termopan, rulouri acționate electric, centrală termică, alarmă, gresie, faianță, izolație exterioară și camere de supraveghere.

Deoarece spațiul a funcționat ca și salon de înfrumusețare se oferă spre închiriere cu câteva dotări existente cum ar fi: aparate de bronzat tip vertical și orizontal de tip 3, omologate, care dețin neoane cu colagen și vitamina D, împreună cu Certificat European.

Acesta este ideal pentru o astfel de activitate, însă poate fi adaptat și pentru alte tipuri cum ar fi: cabinete medicale sau alte activități de profil.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

0766730622