Închiriere spațiu comercial, Strada Griviței, Târgu Jiu

Hartă Alertă de preț Descarcă oferta Salvează oferta Printează oferta Contactează agent

Descriere proprietate

Domina Imobiliare propune spre atenția dumneavoastră un spațiu comercial de închiriat, situat în Târgu Jiu, strada Griviței, perfect pentru afacerea dumneavoastră!

Spațiul comercial se află într-o zonă semicentrală, lângă Liceul de Muzică și Arte Plastice ''Constantin Brăiloiu'', cu o suprafață utilă de 204 m.p., fiind compartimentat astfel: un spațiu open space (magazin alimentar), o încăpere (cafenea), 2 grupuri sanitare, o magazie și un birou.        

Dispune de numeroase îmbunătățiri: centrală termică cu instalație pe gaze naturale, tâmplărie din aluminiu cu geam termopan, gresie, faianță, parchet laminat, curent trifazic, 2 aparate de aer condiționat (12 și 24 BTU) și purificator de aer.

Spațiul comercial este localizat într-o zonă bună, cu trafic auto și pietonal, la doar câteva minute de centrul orașului și de numeroase puncte de interes public: școli, grădinițe, bănci, farmacii, magazine, spații verzi, mijloace de transport în comun și multe altele.

Este pretabil pentru diverse  activități comerciale, birouri, cabinete medicale, asigurări, pariuri sportive, magazine alimentare, restaurant, cafenea etc.

Spațiul se poate închiria pe  o perioadă lungă de timp și se poate compartimenta/renova după preferințele noului chiriaș.


Indicații pe hartă

Newsletter

Sună Agent