Închiriere proprietate situată în Târgu Jiu, cartier Iezureni

Descriere proprietate

Propunem spre închiriere proprietate situată în localitatea componentă Iezureni, cu acces direct din DN 66, drum care face legătura între Târgu Jiu și Petroșani.

Proprietatea are structura din panouri de tip sandwich pe schelet metalic și dispune de o suprafață de 1.608 mp, construcție la sol, iar terenul aferent are două categorii de folosință, respectiv: suprafața de 7.621 mp este încadrată în categoria intravilan, iar suprafața de 14.021 mp, este încadrată în categoria extravilan, având deschidere de 87 m.l.

Clădirea dispune de un regim de înălțime P+1, fiind compartimentată astfel: 

La parter găsim: un spațiu open-space, două birouri, o sală recepție mare, două grupuri sanitare, două dușuri, patru garaje cu două elevatoare speciale și un spațiu pentru vopsitorie.

La etaj se află:o sală de conferință și trei birouri.

Clădirea este dotată și optimizată pentru o funcționalitate maximă, având în componență curent trifazic, apă curentă, gaze, canalizare, ferestre și uși din termopan, instalație de climatizare.

Această proprietate beneficiază de vad comercial bun datorită activității avute în trecut și multe alte puncte care dau valoare acestei proprietăți!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

0763662422