Închiriere imobil spațios, situat în Târgu Jiu, strada 11 Iunie 1848

Descriere proprietate

Propunem spre închiriere  imobil spațios, poziționat într-o zonă ferită de agitație și trafic intens, dar totodată în apropiere de centrul orașului Târgu Jiu,  strada 11 Iunie 1848.

Proprietatea impresionează prin spații largi, încăperi înalte și luminoase  și nu în ultimul rând prin poziția privilegiată.

Are o amprentă la sol în suprafață de 531 mp, cu suprafața construită desfășurată de 915 mp, fiind compusă din două construcții: C1 cu suprafață de 282 mp și C2 în suprafață de 633 mp.

Terenul beneficiază de o suprafață de 1.317 mp, din care suprafața de 700 mp rămane liberă și poate fi folosită pentru parcare proprie, având dublă deschidere și anume:  21 m.l. la strada 11 Iunie 1848 și 17 m.l. la strada Sfântul Nicolae. 

Printre dotările casei menționăm: centrală termică, tâmplărie din lemn și din pvc cu geamuri termopan, parchet din lemn natural, de asemenea    s-au păstrat și sobele din teracotă care sunt încă funcționale.

Curtea spațioasă cuprinde spații verzi, alei betonate pentru accesul auto, grădină, piscină și două garaje.

Datorită poziționării și compartimentării funcționale, proprietatea este potrivită atât pentru un sediu  de firmă, clinică medicală, grădiniță, cât și pentru reședință.

Se poate amenaja la cerere în funcție de activitatea desfășurată!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

0730120900