Vânzare apartament 2 camere în Târgu Jiu, strada 14 Octombrie

Hartă Alertă de preț Descarcă oferta Salvează oferta Printează oferta Contactează agent

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE vă propune spre vânzare apartament cu 2 camere situat în Târgu Jiu, strada 14 Octombrie.

Apartamentul se află la parterul unui imobil cu 3 niveluri, construcție 2008, în zonă centrală, cu o compartimentare decomandată, fiind compus din living, dormitor, bucătărie, baie, hol și balcon închis.

Are o suprafață totală de 62 mp și beneficiază de îmbunătățiri precum: centrală termică cu încalzire în pardoseală, gresie, faianță, tâmplărie pvc cu geam termopan - nuanță albă, parchet laminat, izolație interioară și exterioară, ușă metalică la intrare.

Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat ceea ce înseamnă ca vă puteți muta înca din momentul semnării contractului.

COMISION 0% cumpărător!

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.


Indicații pe hartă

Newsletter

Sună Agent