Vânzare apartament 2 camere, situat în Târgu Jiu, Bd-ul Republicii

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare apartament 2 camere, situat în Târgu Jiu, B-dul Republicii (zonă semicentrală).

Apartamentul este poziționat la etajul 6, într-un imobil de opt niveluri cu lift funcțional. Dispune de o compartimentare semidecomandată fiind format din living, dormitor, bucătărie, hol, baie și balcon, iar suprafața totală este de 52 mp.

Beneficiază de următoarele îmbunătățiri: gresie, faianță, parchet laminat, centrală  termică, aer condiționat, tâmplărie pvc cu geam termopan, ușă metalică la intrare.

În imediata apropiere a imobilului se află: Gara, Autogara, supermarket Penny, instituții bancare și de învățământ, etc!

Se oferă spre vânzare parțial mobilat!

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622