Vânzare apartament 2 camere, situat în Târgu Jiu, strada Constructorilor

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare apartament cu 2 camere, situat în Târgu Jiu, strada Constructorilor (zona de Nord a orașului).

Apartamentul se află la parterul unui imobil construit din cărămidă, are o compartimentare  decomandată,  fiind compus din două dormitoare, baie, bucătărie și hol. 

Beneficiază de îmbunătățiri precum: gresie, faianță, parchet laminat, tâmplărie pvc cu geam termopan, ușă metalică la intrare, iar încălzirea se realizează prin două convectoare pe gaze, apa caldă fiind asigurată de un boiler electric.

În proximitate găsim: supermarket LIDL, Școala Generală Ecaterina Teodoroiu, Liceul  Gheorghe Magheru, Pensiunea Benny, Salon Royal, instituții bancare, farmacii, magazine.

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0799909909