Vânzare apartament 2 camere, situat în Târgu Jiu, strada Olari

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare apartament  cu 2 camere, situat în Târgu Jiu, strada Olari - zona 9 Mai.

Apartamentul este poziționat la etajul 4, într-un imobil de patru etaje, are o suprafață totală de 40 mp, beneficiază de compartimentare semidecomandată și este compus din: living, dormitor, bucătărie, baie, hol și balcon închis.

Printre dotări menționăm: gresie, faianță, parchet laminat, ușă metalică la intrare, iar confortul termic este asigurat de încălzirea prin centrală termică și tâmplăria pvc cu geam termopan.

În imediata apropiere se află: Grădinița ”Mihai Eminescu”, Colegiul Național ”Spiru Haret”, Parcul Lido, instituții bancare, Piața 9 Mai, magazine și stații pentru mijloacele de transport public.

Apartamentul se oferă spre vânzare mobilat și utilat!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0728357777