Vânzare apartament 3 camere situat în Târgu Jiu, Strada Republicii

Descriere proprietate

Vă oferim spre vânzare un apartament spațios situat în Târgu Jiu, amplasat în zonă centrală, strada Republicii, la etajul 1.

Apartamentul este compus din: living, 2 dormitoare spațioase, bucătărie și 2 grupuri sanitare. Apartamentul dispune de o suprafață de 98,89 mp la care se adaugă o terasă deschisă de aproximativ 30 mp.

Apartamentul a fost renovat în totalitate, s-a acordat o mare atenție amenajărilor, astfel noul proprietar se va bucura de o investiție sigură!

Beneficiază de finisaje moderne precum: gresie, faianță, parchet laminat, ușă metalică, zugrăveală stucco veneziano. Confortul termic este asigurat de centrala termică cu instalație pe cupru și ferestrele PVC cu geam termopan.

Apartamentul este situat în apropiere de Piața 9 Mai, Liceul Teologic,  Colegiul Naţional Spiru Haret, supermarketul Penny, supermarketul Profi, școli, grădinițe, gară/autogară, instituții bancare și Biserica Sfânta Treime.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0799909909