Vânzare apartament 3 camere, strada Mioriței, Târgu Jiu

Hartă Alertă de preț Descarcă oferta Salvează oferta Printează oferta Contactează agent

Descriere proprietate

Vă propunem spre vânzare apartament cu 3 camere, situat în Târgu Jiu, strada Mioriței (zona 9 Mai).

Acesta se află la etajul 4/4, are o suprafață utilă totală de 45 m.p. şi este compus din living, 2 dormitoare, bucătărie, grup sanitar, hol şi balcon închis. 


Din punct de vedere al dotărilor și finisajelor dispune de: tâmplărie PVC cu geam termopan, gresie, faianță, parchet, centrală termică și ușă metalică.  

De asemenea, se află într-o zonă bună, cu numeroase puncte de interes în imediata apropiere: Colegiul Naţional "Spiru Haret" şi alte instituţii de învăţământ precum școala generală nr.11, oficiu poştal, farmacii, magazinul Profi, pizzerii, Petrom şi acces către mijloacele de transport. 

Vă aşteptăm la vizionare! 

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.


Indicații pe hartă

Newsletter

Sună Agent