Vânzare apartament 3 camere transformat în 4 camere, situat în Târgu Jiu, strada Lt.Col. Dumitru Petrescu

Descriere proprietate

Dacă doriți să ieșiți din tipar când e vorba de noul apartament, atunci o să vă placă foarte mult acesta. Este un apartament elegant, amenajat cu bun gust și atenție la detalii, fiind transformat din 3 camere în 4, situat în Târgu Jiu, strada Lt. Col. Dumitru Petrescu (zona AJOFM).

Apartamentul este poziționat la parterul unui imobil cu patru niveluri și dispune de o suprafață utilă de 64 mp, la care se adaugă un balcon de 9 mp și beci sub balcon.

Locuința este luminoasă și armonios compartimentată fiind compusă din living, trei dormitoare, hol, două băi, bucătărie mutată în balcon, iar pe casa scării beneficiază de un spațiu de depozitare.

Din punct de vedere al îmbunătățirilor, apartamentul dispune de: finisaje de înaltă calitate, vopsea decorativă, fototapet, centrală termică proprie cu instalație pe cupru, parchet laminat, ferestre cu geam din termopan, gresie, faianță, ușă metalică la intrare.

Zona în care se află acesta reprezintă un mare avantaj, având în imediata apropiere instituții bancare și de învățământ, locuri de joacă pentru copii, magazine, farmacii, mijloace de transport în comun, supermarketul LIDL, benzinăria MOL.

Vă aşteptăm cu drag la vizionări pentru a descoperi toate avantajele acestui apartament!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0799909909