Vânzare apartament 3 camere ULTRACENTRAL, strada Siretului

Descriere proprietate

Vă oferim spre vânzare apartament cu 3 camere, situat în Târgu Jiu, zonă ultracentrală, strada Siretului.

Apartamentul este poziționat la etajul 1, într-un imobil cu patru niveluri construit din cărămidă în anul 1980, este foarte spatios și luminos, având vedere bilaterală.

Suprafață totală a apartamentului este de 69 mp și este compus dintr-un living, două dormitoare, bucătărie, balcon închis cu o suprafaţă de 6,4 mp, baie, două spații pentru depozitare și hol.

Printre dotările acestui apartament menționăm: gresie, faianță, parchet din lemn masiv, centrală termică, tâmplărie pvc cu geam termopan, balcon închis.

Locația imobilului este una foarte bună, în apropiere de numeroase puncte de interes ale orașului precum: Piața Centrală, Centrul pietonal, Parcul Central "Constantin Brâncuşi", market-ul Profi, Carrefour market, instituţii bancare, instituţii de învăţământ. 

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0799909909