Vânzare apartament 4 camere, situat în Târgu Jiu, strada General Christian Tell, zonă centrală

Descriere proprietate

Apartament cu 4 camere de vânzare situat în Târgu Jiu, strada General Christian Tell - zonă centrală.

Este poziționat la parterul unui imobil cu 4 etaje, dispune de o suprafață utilă de 83 mp, fiind compus din living, 3 dormitoare, bucătărie, 3 băi, debara şi hol. 

Apartamentul nu prezintă îmbunătățiri, lucru care permite noilor proprietari să renoveze potrivit propriilor nevoi şi preferinţe, ori în funcţie de domeniul de activitate ce urmează a fi desfăşurat. 

Locaţia şi poziţionarea imobilului îl recomandă ca fiind potrivit, atât în scop rezidenţial, cât şi în scop comercial, acesta fiind pretabil pentru activităţi diverse de tip cabinet medical, cabinet stomatologic, birou de avocatură, spaţii de birouri etc.

Imobilul se bucură de vedere bilaterală, este uşor de reperat şi are avantajul de a fi în apropiere de puncte de interes precum: centrul pietonal, spital, Tribunal, instituții de învățământ (grădiniţe, Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu", Universitatea "Constantin Brâncuşi"), sucursale bancare, restaurante, magazine etc. 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0721640000