Vânzare apartament situat în Târgu Jiu, strada Agriculturii

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare apartament cu 3 camere, situat în Târgu Jiu, strada Agriculturii (zona 9 Mai).

Apartamentul se află la parterul unui bloc cu 4 etaje, dispune de o suprafață utilă de 53 m.p., fiind compus din living, 2 dormitoare, bucătărie, grup sanitar şi hol. 

Din punct de vedere al finisajelor şi dotărilor beneficiază de: parchet laminat, gresie, faianță, centrală termică marca Viessmann,  tâmplărie PVC cu geam termopan. Apartamentul a fost renovat în totalitate în anul 2015 cu materiale de calitate superioară,  au fost schimbate instalaţiile electrice şi sanitare. Se vinde parţial mobilat.

Localizarea apartamentului este foarte bună, cu diverse puncte de interes în apropiere: Shopping City Târgu Jiu, Liceul cu Program Sportiv, supermarketul Profi, instituții bancare şi de învățământ, magazine, loc de joacă şi acces la mijloacele de transport în comun.

De asemenea, datorită zonei în care este amplasat imobilul, precum şi faptului că este situat la parter, are un vad foarte bun, fiind pretabil pentru investiţie în vederea desfăşurării activităţii pentru salon de înfrumuseţare, birou, cabinet medical sau alte domenii de activitate. 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422