Vânzare casă situată în Baia de Fier

Hartă Alertă de preț Descarcă oferta Salvează oferta Printează oferta Contactează agent

Descriere proprietate

Vă oferim spre vânzare casă situată în Baia de Fier, județul Gorj.

Proprietatea este compusă din 2 construcții:

O casă nouă  care se desfăşoară pe o suprafață de 80 m.p., construită din BCA, compusă din 2 camere, baie, bucătărie, beci și terasă, fiind în stadiu semifinisat de construire şi care dispune de instalație electrică, tocărie pvc cu geam termopan, cu posibilitate de mansardare.

O casă bătranească care are o suprafață de 107 m.p., fiind construită din cărămidă, compusă din 4 camere și bucătărie, care dispune de încălzire prin sobe de teracotă, tâmplărie pvc cu geam termopan.

Terenul aferent construcțiilor este de 1897 m.p., cu deschidere la stradă de 58,69 m.l., pe care există plantaţie de pomi fructiferi şi viţă-de-vie. 

Ca şi utilităţi există curent electric, apă curentă şi canalizare. 

Proprietatea este situată într-o zonă turistică, fiind pretabilă atât pentru construcții de pensiuni, case de vacanță, cât și pentru locuință.

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.


Indicații pe hartă

Newsletter

Sună Agent