Vânzare casă construcție nouă, situată în comuna Arcani, sat Câmpofeni

Hartă Alertă de preț Descarcă oferta Salvează oferta Printează oferta Contactează agent

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare casă construcție nouă, situată în Comuna Arcani, sat Câmpofeni (la o distanță de 16 km de orașul Târgu Jiu).

Construcția este bine poziționată cu zonă verde pe toate laturile si plantație de pomi fructiferi, amplasată pe malul râului Jaleș (care se unește cu râul Sohodol) și un teren generos, în suprafață de 5.342 mp, având deschidere la stradă de 22 m.l, împrejmuit cu gard din plasă și fundație de beton.

Casa este structurată pe două niveluri parter și mansardă, construită în anul 2018, din BCA-uri, cu izolație exterioară și acoperiș de țiglă având o suprafață totală de 163 mp, la care se adaugă și un garaj, având disponibilitate pentru un autoturism.

La primul nivel se regăsește 1 living, baie, bucătărie, 1 dormitor ce oferă o priveliște superbă către pădure și apa râului Jaleș și 1 terasă deschisă.

La mansardă găsim: 2 dormitoare și 1 hol.  

Atenția pentru detalii și bunul gust al proprietarilor se regăsește în fiecare detaliu al casei, finisajele sunt de bună calitate, camerele sunt spațioase și luminoase, iar printre dotări menționăm: gresie, faianță, parchet din lemn natural, tâmplărie interioară din lemn MDF, tâmplărie PVC SALAMANDER cu geam termopan - nuanță gri antracit.

Încălzirea imobilului se realizează cu centrală pe lemne și cărbune, amplasată la parterul imobilului într-una dintre camerele tehnice, iar alimentarea cu apa caldă este asigurată de un boiler electric ARISTON cât și de centrală. 

Utilități existente: apa curentă, curent electric, fosă septică, cablu și internet prin fibră optică.
Alimentarea cu apă, se realizează de la magistrala locală cât și din fântâna existentă în curte.

Un atuu principal este amplasarea proprietății în apropierea pădurii, fapt ce oferă intimitate deplină și o priveliște deosebită, și totodată în apropierea tuturor punctelor de interes local: școală, gradiniță, mijloace de transport, magazine.

Casa se oferă spre achiziție mobilată și utilată!

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.