Vânzare casă NOUĂ, situată În Târgu Jiu, strada Iezureni

Descriere proprietate

Când vrei să cumperi o casă îţi doreşti să fie bine compartimentată, să ai camere spaţioase, locuri de relaxare în incintă şi exterior, să ai o curte generoasă şi să ajungi rapid în zonele de interes. O locuinţă confortabilă, ferită de zgomotul cotidian şi în acelaşi timp aproape de toate utilităţile necesare traiului urban este tot ce ne putem dori. După o zi obositoare de muncă, sentimentul de fericire şi împlinire este dat de armonia unui cămin primitor.

Vila pe care o prezint întruneşte toate aceste caracteristici. O casă trainică, cu caracteristici constructive la înalte standarde, cu finisaje de înaltă calitate, compartimentată astfel încât parterul să găzduiască zona de zi, iar etajele superioare să fie destinate odihnei şi relaxării.

Construcţia, cu o suprafaţă construita totală de 138 mp, a fost realizată pe un teren în suprafaţă de 770 mp şi este organizată pe 2 niveluri, cu încăperi spaţioase şi luminoase.

Parterul construcţiei este structurat în două zone: un spaţiu destinat activităţilor de zi compus din living generos open space cu bucătăria, grup sanitar şi un spaţiu pentru depozitare. Casa dispune de acces către curtea din spate, iar terasa acoperită poate deveni loc de luat masa în zilele de vară.

Accesul către nivelul superior se realizează pe o scară interioară largă, finisată cu lemn şi cu mână curentă din fier forjat.
La etaj sunt cele 3 dormitoare, grup sanitar şi o terasă spaţioasă.

Casa dispune de următoarele dotări şi utilităţi: centrală termică, tocărie pvc cu geam termopan, gresie, faianţă, parchet laminat.

Curtea este frumos amenajată, dispune de diverşi pomi fructiferi, spaţiu de joacă pentru copii, cuptor.

Finisajele interioare au fost alese astfel încât calitatea să se îmbine cu esteticul, proprietatea este listată la vânzare complet mobilată şi utilată, iar dacă doriţi să vedeţi ce nu poate fi redat în imagini, vă invit la o prezentare a proprietăţii.

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0799909909