Vânzare casă P+1 situata in Targu Jiu, cartier Sisesti

Hartă Alertă de preț Descarcă oferta Salvează oferta Printează oferta Contactează agent

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE propune spre vânzare Casă P+1, situată în Târgu Jiu, cartier Șișesti, strada Ionel Teodoreanu. 

Casa, construită în anul 2019, are suprafața utilă de 140 mp, pe un teren total de aproximativ 364 mp și este împrejmuită cu gard de beton pe toate laturile. Cele două nivele (P+1) includ 4 camere, două grupuri sanitare, o bucătărie închisă și două terase. Casa va avea toate branșamentele la gaze naturale, apă curentă, și curent electric.În curtea casei găsim amenajate, un foișor construit din lemn, o piscina și zonă barbeque pe lemne. 
Printre avantajele și dotările locuinței se regasesc: izolație exterioară cu polistiren de 10 cm, tâmplărie pvc cu geam termopan nuanță wenge, uși interioare din lemn.

Imobilul este situat într-o zonă rezidențială liniștită, curată și plină de verdeață. Zona este în plină dezvoltare, iar accesul spre centrul orașului realizandu-se prin infrastructura rutieră bine ramificată.

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.


Indicații pe hartă

Newsletter

Sună Agent