Vânzare casă P+1 situată în Târgu Jiu, strada Şişeşti

Descriere proprietate

Vă prezentăm spre achiziție o proprietate deosebită, vilă cu 5 camere finalizată în anul 2011, în suprafață utilă totală de 131 mp, având un regim de înălțime P+M și o suprafață de teren de 256 mp.


Arhitectura casei implementează cu succes un design modern, într-o armonie totală cu natura, combinând materiale de calitate.
Spațiul interior constă la parter într-o zonă de zi, un living generos, completată de un dressing (dormitor), o bucătărie separată și un grup sanitar.

Urcând pe scara interioară placată cu lemn, veți ajunge la nivelul superior al vilei. Aici se găsesc două dormitoare și un living spațios, însoțite de un grup sanitar.


Confortul termic este asigurat de centrala termică proprie pe gaze cu instalație îngropată pentru un aspect cât mai plăcut, tâmplărie QFORT cu geam termopan, aer condiționat AirWell, izolație termică exterioară.

Printre dotările și finisajele vilei, menționăm gresie, faianță, parchet de calitate, tencuială decorativă exterioară, izolație termică exterioară, sistem de alarmă cu supraveghere video, jacuzzi.

Vila se vinde mobilată și utilată ceea ce înseamnă ca vă veți putea muta încă din momentul semnării contractului.

Vă așteptăm la vizionare!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422