Vânzare casă P+M, situată în Târgu Jiu, strada Petrești

Descriere proprietate

Propunem spre achiziție casă, situată în Târgu Jiu, strada Petrești.

Proprietatea este compusă din două construcții, prima construcție fiind o casă bătrânească locuibilă recondiționată în suprafață de 44 mp, compusă din 2 camere și o sală mare, construita din caramidă cu acoperiș din tiglă.

 Cea de-a doua construcție este o casă construită în anul 2009, din cărămidă, cu acoperiș din tiglă, dispusă pe parter și mansardă cu suprafață totală de 189 mp, compusă din 4 camere, 1 baie finalizată, 1 bucătărie și 1 balcon deschis.

Amplasate pe un teren în suprafață de 580 mp, cele două case au fost construite de catre proprietar pentru uz propriu, astfel nici-un detaliu nu a fost neglijat: de la calitatea materialelor, echipamentelor și instalatiilor, până la calitatea asamblării.

Încălzirea casei se realizează prin centrală termică Viessmann pe gaze, iar printre dotări menționăm: gresie, faianță, izolație exterioară, tâmplărie pvc nuanță wenge cu geam termopan, izolație exterioară.

Curtea din spatele casei este amenajată cu pomi fructiferi, grădină de legume, viță de vie și pompă pentru apă curentă.

Zonă liniștită de case!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622