Vânzare casă pretabilă pentru pensiune, situată în sat Runcu, la strada principală

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare casă în sat Runcu, la intrarea pe Valea Sohodolului, pretabilă pentru dezvoltarea unei unități de cazare/pensiune.

Casa este construită pe un regim de înălțime P+1, cu posibilitatea de mansardare ulterioară, fiind amplasată pe un teren în suprafață de 1223 mp si o deschidere la stradă de 15 m.l.

La parter ne putem bucura de două dormitoare cu suprafață generoasă, două spații de servit masa, o zonă de living, bucătărie și un grup sanitar, iar la etaj un dormitor cu acces în două balcoane, hol si grup sanitar, toate acestea fiind îmbinate armonios pentru a pune în valoare cât mai bine poziționarea casei și finisajele de calitate ridicată.

Proprietatea este completată de o minunată livadă de pomi fructiferi, o viță de vie pe rod, gradină de legume, toate acestea putând fi admirate fie de pe o terasă suspendată cât și dintr-un foișor aflat la limita din spate a proprietății.

Casa este confortabilă, luminoasă, într-o stare foarte bună și deține toate îmbunătațirile: finisaje interioare și exterioare, tâmplărie din pvc cu geam termopan, gresie, faianță, parchet laminat,garaj, panouri electrice de interior ce asigură confortul termic individualizat pe fiecare dintre încăperi.

Proprietatea reprezintă  o opțiune pentru cine își dorește o casă într-o zonă foarte bună în localitate, pentru cei ce vor să participe activ la dezvoltarea turismului în zonă sau pentru cei ce recunosc potențialul investiției într-o zonă cu o dezvoltare accelerată.

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422