Vânzare casă situată în Comuna Runcu, Sat Suseni

Descriere proprietate

Propunem spre achiziție casă construcție nouă, cu o arhitectură modernă, situată la o distanță de 16 km de Târgu Jiu, în Comuna Runcu, sat Suseni (zonă de munte cu o panoramă deosebită asupra împrejurimilor). 

Casa de tip P+M, are o suprafață totală de aproximativ 160 mp, a fost construită în anul 2014, din  BCA, având izolație exterioară, cu acoperiș din tablă Lindab, iar terenul pe care este amplasată construcția are o suprafață de 750 mp, cu deschidere la stradă de 11 m.l.

Spațiul interior a fost proiectat eficient și constă într-o zonă de zi la parter, completat de  un living generos, un dormitor, bucatăria deschisă și un grup sanitar, iar la mansardă găsim două dormitoare și un grup sanitar.

Finisajele sunt de calitate, calde și armonioase, iar mobilierul este adaptat integral spațiului. Încălzirea se realizează prin centrală termică pe lemne.

Curtea este împrejmuită integral cu gard din piatră, dispune de alei betonate și beneficiază de acces din stradă asfaltată.

Utilități disponibile: apă curentă, fosă septică și curent electric.

Accesul în zonă este ușor, existând mijloace de transport în comun.

Se oferă spre vânzare complet mobilată și utilată, împreună cu alte proprietăți oferite ca bonus și anume: două anexe gospodărești în suprafață de 40 mp, teren în suprafață de aproximativ 250 mp care se află vis-a-vis de proprietate și un alt teren situat în apropierea imobilului în suprafață de 1.000 mp având plantație de pomi fructiferi.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622