Vânzare casă situată în Curtișoara

Descriere proprietate

Propunem spre achiziție casă situată în Curtișoara, la 10 km distanță de Târgu Jiu, într-o zonă deosebită.

Locatie frumoasă si liniștită, îmbină peisajul de munte cu facilitățile oferite de oraș, acces facil, in apropriere regăsim Muzeul Arhitecturii Populare din Gorj, școala Gimnazială Curtișoara.

Renovată in totalitate în anul 2016, beneficiază de o suprafață totală de 208 mp, pe un teren aferent în suprafață de 2.265 mp, cu deschidere la stradă de 15 m.l.

Casa este dispusă pe două niveluri: parter și etaj, la parter fiind compusă din 1 cameră, bucătărie și 3 beciuri care sunt folosite ca depozit pentru alimente și unelte, iar la etaj găsim 1 living,  bucătarie, 3 dormitoare și 1 grup sanitar. 

De asemenea dispune de o curte generoasă și foarte bine întreținută, amenajată cu pomi ornamentali, flori, un foișor din lemn, 2 fântâni, una dintre fântâni având hidrofor pentru alimentarea apei din casă.

Printre dotări și finisaje menționăm: gresie, faianță, parchet laminat, tâmplarie interioară din lemn, tâmplarie exterioară din lemn, iar încălzirea se realizează prin sobe de teracotă.

Utilități disponibile: contor gaze naturale, contor curent electric, canalizarea se află în fața porții.

Cadrul natural pe care îl oferă această zonă, creează tabloul perfect pentru o familie care apreciază liniștea, și totodată vine în întâmpinarea iubitorilor de natură și aer curat.

Se oferă spre achiziție mobilată și utilată!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

0763662422