Vânzare casă, situată în Târgu Jiu, strada Drăgoieni

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare casă situată în Târgu Jiu, cartier Drăgoieni (zonă exclusivă de case). Proprietatea se oferă spre achiziție complet mobilată și utilată!

Casa a fost construită în anul 2018, are o suprafață construită desfășurată de 180 mp, cu structura din cărămidă și izolație exterioară de 10 cm, acoperișul este din țiglă, iar regimul de înălțime este P+M.

Terenul aferent are o suprafață de 417 mp, proprietatea fiind împrejmuită, iar frontul stradal este de 16 m.l.  cu acces de pe strada asfaltată și iluminată public.

Imobilul are următoarea compartimentare:

- Parterul este destinat zonei de zi și cuprinde livingul amenajat ca spațiu de relaxare, o bucătărie complet mobilată și utilată, un grup sanitar complet, o debara pentru depozitare și camera centralei.

- Etajul este alocat zonei de odihnă  și este compus din 4 dormitoare, dintre care un dormitor matrimonial care are grup sanitar propriu, cel de-al doilea dormitor este transformat in dressing, iar celelalte dormitoare sunt amenajate pentru copii , grup sanitar.

Accesul între cele două etaje se face pe scara din beton, placată cu gresie, având balustradă din fier forjat.

Printre dotări și îmbunătățiri menționăm: gresie, faianță, parchet laminat, tâmplărie pvc cu geam termopan nuanță mahon, aer condiționat, încălzirea fiind asigurată de centrala Romstal pe peleți/lemne, iar apa caldă de un boiler și panoul solar.

De asemenea proprietatea deține sistem de alarmă și o fântână proprie cu hidrofor. 

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422