Vânzare casă, str. General Dragalina - la 3 minute distanță de centrul pietonal

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre vânzare casă situată în Târgu Jiu, strada General Dragalina - la 3 minute distanță de centrul pietonal.

Proprietatea beneficiază de teren în suprafață de 442 mp, cu front stradal de 4,5 m.l. Suprafața construită a casei este de 128 mp, dispusă pe parter și compusă din 4 camere, bucătărie, hol, baie și beci.

Din punct de vedere funcțional imobilul este racordat la toate utilitățile: curent electric, apă curentă, gaze naturale şi canalizare. Beneficiază de îmbunătățiri precum: gresie, faianță, parchet laminat, tâmplărie pvc cu geam termopan, iar încălzirea se realizează prin centrală termică, susținută de un termoșemineu cu combustibil solid, panouri fotovoltaice de 3,2 KW

Proprietatea este amplasată într-o zonă liniștită de case, cu acces rapid spre centrul oraşului, în imediata apropiere aflându-se: Poliția Municipală, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, Tribunalul Gorj, cât și alte puncte de interes comun!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0766730622