Vânzare casă + teren în Târgu Jiu strada Aleea Mehedinți

Descriere proprietate

Propunem spre vânzare, casă dispusă pe un singur nivel, situată în Târgu Jiu, Aleea Mehedinți.

Casa dispune de o suprafață totală de 119 mp și este compusă din 3 camere și 1 baie. Terenul aferent casei are o suprafață de 1.646 mp, având un front stradal de 20 m.l.

Ca îmbunătățiri, locuința dispune de centrală termică, parchet, gresie, faianță, tâmplărie pvc cu geam termopan, iar utilitățile de care beneficiază sunt: apă curentă, gaze naturale, curent electric.

Imobilul este amplasat într-o zonă liniștită a orașului, fiind ferită de traficul intens, pe o stradă iluminată public, unde se află doar construcții de case!

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0799909909