Vânzare vilă situată în stațiunea balneară Săcelu

Descriere proprietate

Vilă de vânzare situată în Stațiunea balneară Săcelu, judetul Gorj, este o oportunitate bună de investiție, în acest moment. Zona este foarte cunoscută și renumită pentru potențialul terapeutic, care constă în apele minerale de zăcământ, nămolul terapeutic și climatul zonei, acești factori fiind determinanți în creșterea și dezvoltarea stațiunii.

Casa se regăsește într-un cadru mirific, la est de orașul Târgu Jiu, în culoarul de vale pe care l-a creat râul Blahnița la traversarea dealurilor subcarpatice, înconjurată de 1.075 mp de curte și alei pietruite, având deschidere la strada principală de 19.60 ml.
Are un nivel de înălțime P+1E, cu o suprafață construită la sol de 339 mp și o anexă în spatele casei cu o suprafață construita la sol de 47 mp. Casa este construită din BCA și cărămidă, acoperită cu țiglă, fiind compusă din 13 dormitoare, 2 saloane, 7 grupuri sanitare, 5 balcoane și un garaj.
Designul interior este de natură să transforme locul într-o oază de liniște și relaxare, iar eleganța, stilul și căldura oferă tot confortul, fiind pretabilă ca pensiune turistică, ca spațiu pentru cămin de bătrâni, ca reședință de firmă/asociație/fundație pentru tabere, team - buildinguri, sau chiar ca locuință familială.

Pentru mai multe detalii și informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați!

Te așteptăm la vizionare!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0730120900