Vânzare casă în Târgu Jiu, strada Ghiocelului (cartier Primăverii)

Hartă Alertă de preț Descarcă oferta Salvează oferta Printează oferta Contactează agent

Descriere proprietate

Vă prezentăm spre achiziție o casă cu 4 camere finalizată în anul 2017, situată în cartierul Primaverii.

Proprietatea este construită din BCA, cu fonoizolație exterioară din vată minerală și tencuială specială Baumit, pereții interiori sunt izolați cu gips carton și polistiren expandat de 5 cm, tavanul este placat cu planșee din dulapi de lemn (stejar), iar podul beneficiază de fonoizolație din vată minerală.

Deține un regim de înălțime P+M, cu o suprafață desfășurată de 114.70 mp și o parcelă de teren de 1.039 mp, cu posibilitate de parcelare având deschidere la două străzi, la strada Ghiocelului și la strada Pelinului de 34 m.l. 

Proprietatea se deosebește prin aspect, cu o arhitectură în still neo-românesc, care implementează cu succes un design modern, combinând materiale naturale.

Spațiul interior a fost proiectat eficient și constă într-o zonă de zi la parter cu ieșire pe terasă, bucătărie închisă mobilată și utilată, camera centralei, grup sanitar, hol și cameră.

La etaj, spațiul a fost gândit ca fiind zona intimă a casei, dispunând de 2 dormitoare, grup sanitar, dressing și casa scării.

Dintre dotările și finisajele casei, menționăm: centrală termică cu instalație pe cupru, calorifere aluminiu, tâmplărie pvc cu geam termopan, parchet laminat, gresie și faianță calitatea I, plinte decorative tavan etc.

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.