Vânzare casă + teren 2729 mp în Comuna Runcu, Sat Bâlta

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre vânzare casă situată în comuna Runcu, sat Bâlta, la o distanță de 20 km de orașul Târgu Jiu.

Terenul aferent are o suprafață totală de 2.729 mp, cu deschidere la strada principală de 32 m.l., iar construcțiile care se regăsesc pe acest teren sunt:

Casă bătrânească, dispusă pe un singur nivel de înălțime, este construită din lemn și cărămidă, acoperită cu tiglă, cu o amprentă la sol de 129 mp, fiind formată din 3 camere și beci.

Anexele sunt construite din cărămidă, acoperite cu ţiglă și plăci de azbociment, cu o amprentă la sol de 190 mp.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0799909909