Vânzare vilă în Târgu Jiu, strada Bicaz (model nonconformist)

Descriere proprietate

Vă propunem spre vânzare casă situată în Târgu Jiu, în cartierul Bicaz, la doar o scurtă plimbare de 10 minute față de centrul orașului.

Vila este construcție nouă, structurată pe P+1E, cu o suprafață desfășurată de 297 mp și un teren aferent de 504 mp.

Proprietatea este delimitată perimetral din garduri opace, iar accesul se face din porțile principale. Compartimentarea a fost gândită pentru a oferi maxim de confort, fiind compusă din:

La parter, un living spațios open space de 41.93 mp, bucătărie 18.50 mp, baie 4.91 mp, spălătorie 8.17 mp, cămară 3.55 mp, camera centralei 8.22 mp, terasă 31.58 mp și garaj cu loc de parcare pentru 2 autoturisme cu o suprafață de 38.21 mp.

La etaj, 3 dormitoare matrimoniale împreună cu grup sanitar individual pentru fiecare dormitor și un dressing 5.81 mp.

Beneficiază de numeroase dotări de calitate precum: ventilație în elevație, un sistem folosit în Italia care presupune realizarea a două centuri așezate una în partea de jos și alta în partea de sus, cu aer între ele, acest sistem folosindu-se pentru a nu se forma igrasie și umezeală în casă. Planșeul de la primul nivel este din beton armat, iar cel de la etaj este din elemente ceramice Porotherm, astfel asigurând o izolație termică foarte bună și o garanție asupra rezistenței și calității construcției.

Pentru structura de rezistență a beneficiat de asistență tehnică a proiectantului pe toată perioada execuției. 

Casa dispune de un sistem de drenare a apei pluviale care este preluat de canalizare, iar acoperișul este tip terasă care are efecte benefice în privința duratei de viață a construcției și reducerii pierderilor de energie.

Izolația exterioară este realizată cu polistiren expandat cu grosime de 10 cm și tencuială decorativă cu teflon care oferă rezistență ridicată la pătare și murdărire, suprafețele fiind ușor de curățat, pereții păstrându-și strălucirea și  curățenia pentru mai mult timp.

La dotările de mai sus enumerăm și încălzirea în pardoseală, posibilitate pentru folosire centrală pe gaze naturale, peleți sau cărbune, tâmplărie din pvc Salamander, culoare gri antracit cu feronerie Rotto, garaj cu uși acționate electric, instalație termică cu posibilitatea de a regla temperatura în fiecare încăpere, glafuri din granit.

Vila oferă un aer luminos și elegant, bucurându-se de o atmosferă liniștită a unei zone rezidențiale de elită a orașului Târgu Jiu.

Vă așteptăm cu drag să o vizitați!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0730120900