Vânzare clădire P+2 situată în Rovinari, strada Păcii

Descriere proprietate

DOMINA IMOBILIARE propune spre vânzare clădire P+2, situată în localitatea Rovinari, strada Păcii la prețul de 298.000 euro + TVA de 19%.

Clădire nouă cu multiple posibilități de exploatare. Dispune de vizibilitate maximă și poziționare foarte bună!
Clădirea are în componență 16 apartamente situate la etajul 1 și etajul 2, cu suprafețe de 48 mp/fiecare, având numere cadastrale și cărţi funciare individuale și 15 spații comerciale cu suprafețe cuprinse între 17 mp și 31 mp, situate la parter.


Terenul pe care este amplasată clădirea are o suprafață totală de 780 mp, iar construcția existentă pe acesta dispune de o suprafață construită la sol de 510 mp și o suprafață construită desfășurată de 1.530 mp.

Finisaje exterioare: fațada este izolată termic cu polistiren de 10 cm și beneficiază de tâmplărie pvc cu geam termopan culoare alb.
Finisaje interioare: gresie, faianță, parchet laminat, tâmplărie interioară nouă, pereți finisați cu lavabilă.
Confortul termic este asigurat de centrala termică Lamborghini și instalație sanitară nouă.

Imobilul este dotat cu toate instalațiile necesare funcționării optime și este o variantă bună de investiție, fiind situat în zonă centrală. Clădirea este pretabilă pentru: motel, pensiune, cămin de bătrâni, clinică medicală.

Zona este excelentă pentru afaceri datorită locaţiei acesteia.


 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422