Vânzare imobil situat în Târgu Jiu, strada G-ral Ion Dragalina

Descriere proprietate

Vă prezentăm spre achiziție un imobil situat în Târgu Jiu, strada G-ral Ion Dragalina, zonă centrală cu acces rapid către toate punctele de interes.

Proprietatea este compusă dintr-un imobil dispus pe parter, etaj și pod - transformat în mansardă, construit din cărămidă și beton armat, cu suprafață utilă de  300 mp, o construcție în suprafață construită la sol de 58 mp, un foișor amenajat în suprafață de 28 mp, un garaj și teren aferent în suprafață de 516 mp, frontul stradal fiind de 12 m.l.

Imobilul este compartimentat astfel:

La parter se află dormitor, bucătărie închisă, hol, casa scărilor, debara și terasă, iar la etaj găsim 2 dormitoare, 2 băi, hol și terasă.

Dotări existente: gresie, faianță, parchet din lemn natural, tâmplărie pvc cu geam termopan, scară interioară placată cu marmură, iar încălzirea este asigurată de centrala termică pe gaze.

 Curtea este amenajată cu flori și plante verzi!

Zonă apropiată de cele mai importante puncte de interes public cum ar fi: instituții de învățământ, parcuri de joacă pentru copii, magazine, mijloace de transport în comun, pizzeria Anna, Carrefour market.

Imobilul se oferă spre achiziție mobilat și utilat!

 

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422