Vânzare proprietate deosebită (pensiune), situată în Comuna Runcu, sat Runcu

Descriere proprietate

Propunem spre achiziție o proprietate deosebită (pensiune), în comuna Runcu, sat Runcu, strada Maria Apostol, la aproximativ 15 km distanță de Târgu Jiu. Proprietatea funcţionează și este clasificată de Ministerul Turismului la 3 ***, promovată pe mai multe site-uri de turism cu un scoring din recenzii de 9,8.

Proprietatea este amplasată într-o zonă pitorească de munte, retrasă și liniștită, accesul făcându-se pe drum asfaltat, modernizat.

Proprietatea se întinde pe o suprafață de 3.883 mp, cu  front stradal de 60 m.l., având dublu acces, cea de-a doua intrare a proprietății facilitând accesul pentru aprovizionare.

Este compusă din pensiune P+1, în suprafață desfășurată de 722 mp, o construcție din cărămidă în suprafață de 48 mp, un beci ce poate fi folosit ca sală de petreceri, loc de joacă pentru copii, spațiu pentru grătar, două fântâni cu hidrofor și control de presiune.

Pensiunea este construită în anul 2016 și are în componență: 12 camere generoase de aproximativ 30 mp, fiecare cu baie și terasă proprie, 2 bucătării complet utilate și dotate.

Este un imobil complet din punct de vedere al elementelor de design și utilități, cu finisaje și dotări de calitate, iar curtea și grădina sunt excelent amenajate, cu multă verdeață ce încadrează foarte bine clădirea.

Confortul termic este asigurat de încălzirea prin centrală pe butelie cu GPL de 1.750 l, tâmplăria din lemn stratificat cu geam termopan, iar apa caldă este asigurată de cele 4 panouri solare cu 30 de elemenți și de un boiler de 1.000 l. 

Datorită numărului generos de încăperi, imobilul este utilizat în prezent ca pensiune turistică, aceasta având o bază de clienți creată.

Achiziționarea acestei proprietăți reprezintă o bună oportunitate de investiție, fiind locul ideal pentru vacanțe reușite!

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Onorariu notarial pentru autentificare contract credit (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422