Vânzare Pensiune Casa Ancuței 4**** + teren 1000 mp în stațiunea montană Rânca

Descriere proprietate

Vilă de vânzare (Pensiune) situată pe Șoseaua Zeilor (Transalpina), în Stațiunea Rânca, din orașul Novaci, județul Gorj, este una dintre cele mai bune oportunități de investiție, în acest moment.

Pensiunea Casa Ancuței, de 4 ****, se regăsește într-un cadru mirific, înconjurată de 1.000 mp de curte iluminată și alei pietruite, îmbinând rusticul cu facilitățile moderne, la cel mai înalt nivel.
Designul interior este de natură să transforme locul într-o oază de liniște și relaxare, iar eleganța, stilul, rafinamentul și căldura oferă tot confortul unei familii care vor să-și petreacă o vacanță de neuitat, un weekend sau o sesiune de team-building.

Pensiunea dispune de 8 camere duble și un apartament, terasă-restaurant, terasa în aer liber, loc de joacă pentru copii, parcare, saună, sală de sport în care se pot juca tenis de masă și biliard, alături de alte jocuri de societate (remi, șah, table, cărti, dartz) și de un leagan solid din lemn amplasat în mijlocul naturii care vă va purta într-o altă lume având în fața ochilor priveliștile absolut încântătoare ale Munților Parâng.
În interior se găsește un șemineu, iar lângă sunt 20 de scaune tip balansoar, un bar din lemn masiv și cărămidă, mese din lemn stejar și opere care poartă semnătura maeștrilor Mihai Topescu (Metamorfoza, Sticla, Ouăle, Vasele) și Dican (Vitraliile).

Accesul la informații este asigurat atât de către biblioteca pensiunii, cât și de către conexiunea la internet prin wireless.
Mâncarea se pregătește în bucătăria amplasată în terasa-restaurant, vila având și un cuptor țărănesc, unde se desăvârsește gustul preparatelor.


Date tehnice:
Vila inaugurată în 2011, este construită din cărămidă Porotherm.
Acoperișul vilei este din țiglă Bramac ,,Alpina", iar al terasei restaurant din Lindab original.
Izolația vilei este Baumit de 10 cm, terasa din lemn de molid fiind izolată cu două straturi de vată bazaltică.
Ușile și ferestrele sunt din lemn stratificat, cele exterioare din stejar, iar cele interioare din molid.
Încălzirea se face termic sau electric, vila beneficiind de o centrală termică Viessmann de 80 kw, și de una electrică.
Apa menajeră se încălzește de la centrala termică, electrică și de la cele 8 panouri solare.
Vila dispune de două coșuri Schiedel, unul dublu pentru centrala termică și șemineu și celălalt de rezervă în corpul terasei restaurant.
Alimentarea cu energie electrică este pe 380 V.
În camera centralei sunt amplasate două boilere de 500 l, o instalație de dedurizare și un filtru performant de filtrare, un hidrofor care poate sa tragă apă din vasul tampon de 20.000 l și un generator Honda de 5,2 kw.
Obiectele de iluminat din recepție sunt din ceramică italiană, iar cele din camere sunt din sticla Murano.
Vila are și terasă în aer liber, leagăne și loc de joacă pentru cei mici.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0730120900