Vânzare pensiune Cabana Iubirii situată în Novaci, stațiunea montană Rânca

Descriere proprietate

Vă propunem spre vânzare pensiunea "Cabana Iubirii" situată în Novaci, stațiunea montană Rânca, strada Străjerilor, într-o zonă liniștită ce vă ofera șansa să respirați un aer proaspăt zi de zi și să fiți mai aproape de natură.

Cabana turistică are un regim de înălțime P+M, fiind construită din cărămidă, acoperită cu tablă Lindab și izolată cu vată minerală bazaltică, edificată în anul 2011.
De asemenea, este izolată atât interior cu polistiren de 2 cm și extrudat cât și exterior cu polistiren de 8 cm, deține certificat de performanță energetică și are o amprentă la sol de 96 mp, suprafața construită desfășurată fiind de 192 mp.

Suprafața terenului pe care se desfașoară cabana este de 500 mp, două loturi a câte 250 mp cu numere cadastrale diferite, având spații libere unde te poți relaxa incluzând o terasă și spațiu pentru grătar.

Cabana oferă vizitatorilor tot confortul de care au nevoie, fiind dotată cu 6 dormitoare, 5 băi cu cabine de duș, apă caldă cu capacitate de 350 litrii, curent electric trifazic, apă curentă, canalizare proprie (fosă septică), centrală termică pe lemne, ușă intrare de aluminiu plastifiat, tâmplărie pvc cu geam termopan, parchet laminat, gresie, faianță, parcare privată incluzând un numar maxim de 12 locuri.

La parter sunt puse la dispoziție livingul și bucătăria, iar exteriorul cabanei este înconjurat de o curte spațioasă, având o suprafață suficient de mare pentru diferite activități distractive, cu posibilitate de a fi amenajată în funcție de preferințele viitorului proprietar.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI
VÂNZĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Impozit către stat

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0767333433