0737.800.000

Vanzare spatiu comercial in Targu Jiu str. Bulevardul Ecaterina Teodoroiu

Proprietate reprezentata exclusiv de agentia Domina Imobiliare
Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Suprafata utila 507 m2
 • Suprafata teren 507 m2
 • Vitrina 15 m
 • Nr. bai 6
 • Destinatie comercial
 • Niveluri imobil P+3E
 • An constructie 2000
 • Nr. locuri de parcare 8
 • ID oferta 1492
 • Locatie , jud. Gorj

Descriere proprietate

De vanzare spatiu comercial situat in Targu Jiu, Bulevardul Ecaterina Teodoroiu.

Cladire noua cu multiple posibilitati de exploatare. Dispune de vizibilitate maxima si pozitionare foarte buna!
Domina Imobiliare va pune la dispozitie o cladire cu arhitectura moderna, cu spatii generoase, suprafete vitrate mari, ideala pentru sediul unei companii, centru medical, etc. Situata pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu intr-o locatie accesibila, la câteva minute distanta de centrul orașului cladirea beneficiaza de expunere stradala si vizibilitate maxima, locatia fiind si usor de identificat.
Spatiul propus este unul multifunctional, finisat la cele mai inalte standarde. Spatiul va fi predat complet functional, sistem de aerisire performant si un sistem inteligent de control al spatiului, garaj.

Proprietatea are o suprafata de 507 mp cu o deschidere la strada principala de 15 m si este compartimentata astfel: demisol +parter+ 3 etaje cu amprenta la sol de 131 mp, avand suprafata desfasurata de 655 mp.
Spatiile sunt compartimentate provizoriu din pereti de pvc cu sticla, existand posibilitatea de a se demonta si transforma in open space.

Beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri : gresie, faianta, tamplarie din aluminiu cu geam termopan, scara interioara cu balustrada din inox, aer conditionat, sistem de supraveghere, centrala termica cu instalatie pe cupru, grup sanitar pe fiecare etaj si spatiu depozitare.

Imobilul beneficiaza de o curte si un garaj cu o suprafata construita desfasurata de 127 mp .
Pretabil pentru activitati de birouri, IT, gestiune, arhitectura, cabinete medicale, showroom-uri sau orice activitate comerciala,.

Zona este excelenta pentru afaceri datorita pozitiei.

Pret 700 euro/mp + TVA.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz

Finisaje

Parchet
Gresie

Dotari

Apometre
Contor gaz
Interfon
, jud. Gorj
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare spatiu comercial sau industrial de vanzare, spatiu comercial sau industrial de vanzare Targu Jiu, spatiu comercial sau industrial Domina Imobiliare, oferta spatiu comercial sau industrial.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!

Vreti sa afle si prietenii dvs. de aceasta oferta?

Contacteaza agent
agent imobiliar

Adrian Savu

0763.662.422

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,68 RON
1 USD = 4,11 RON
actualizat la 17.01.2019 16:45
Domina Imobiliare
Targu Jiu, Tudor Vladimirescu Nr. 48 Targu Jiu, Romania
0737800000