Vânzare teren intravilan/extravilan situat în Comuna Lelești, sat Lelești

Descriere proprietate

Domina Imobiliare vă propune spre vânzare teren intravilan/extravilan situat în Comuna Lelești, sat Lelești, la aproximativ 8 km de Târgu Jiu.

Suprafața totală a terenului este de 3.105 mp, din care suprafața de 1.045 mp este încadrată în categoria intravilan, iar suprafața de 2.060 este încadrată în categoria extravilan.

Frontul stradal este de 14 m.l, iar utilitățile disponibile sunt: curent electric, gaze naturale și apă curentă.

Terenul este pretabil pentru construirea unei case, fiind poziționat într-o zonă liniștită și de asemenea, oferă oportunitatea noului proprietar să dezvolte o afacere.

Vreți să afle și prietenii dumneavoastră de această ofertă?

Pentru a putea efectua calcule vă rugăm să vă autentificați. Intră în cont sau Înregistrează-te

CUMPĂRĂTORUL imobilului va plăti următoarele taxe
Onorariu notarial pentru autentificare contract vânzare (TVA inclus)
Taxa de intabulare către ANCPI

In calculul de mai sus cumpărătorul(dvs) este persoană fizică și dorește să dobândească proprietatea fără credit ipotecar sau Prima casă. Daca situația diferă, accesați calculatorul pentru taxe notariale.

Taxele notariale sunt cele minim impuse de Camera Notarilor Publici și au caracter informativ.

Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astăzi.

Informațiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informațiilor prezentate aparține în întregime proprietarilor, reprezentanților acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agenția imobiliară sau agentul imobiliar nu-și asumă niciun fel de răspundere în acest sens.

0763662422